Spring naar inhoud

Jubileumjaar chr. vrouwenkoor Sola Gratia

Nieuwjaarsposter DEFINITIEF (1)Sola Gratia bestaat 14 december a.s., 50 jaar en geeft in 2017 vorm aan dit jubileum door middel van het uitvoeren van een reeks concerten. Het koor staat o.l.v. Ties Molenhuis

Zaterdag 14 januari 2017 is het eerste concert, een Nieuwjaarsconcert, met als thema:

“Wishing well”

Op het programma staan voornamelijk werken uit de 20e en 21e eeuw; het  koor wordt  door Ellen Dijkhuizen begeleid op de piano, in combinatie met een strijkersensemble. Het vrouwenkoor brengt deze avond muziek die heel toegankelijk is. Werken van populaire componisten van deze tijd, o.a. van Whitacre: “Five Hebrew Love Songs”, Elgar: “The Snow”, “My love dwelt in a Northernland”, en het prachtige “Tundra” en “Song of the Universal” van Gjeilo worden gezongen.

Een volgend jubileumconcert vindt plaats op zaterdag 22 april, in de Petrus Pauluskerk te Loppersum. Uitgevoerd worden “ Gloria” van Vivaldi en “Tilge Höchster meine Sünden” van Bach/Pergolesi.

Een Passe Partout, voor de concerten op 14 januari en 22 april, is verkrijgbaar tegen een gereduceerde prijs van € 20,00

Voorverkoop adressen: Wereldwinkel Uithuizen, COOP Uithuizermeeden, via de website en via de leden.

Op 10 juni 2017 is er een Vrouwenkorendag in Ontmoetingscentrum Het Anker te Uithuizermeeden, op 15 oktober volgt een concert in samenwerking met het mannenkoor Gruno uit Groningen. Het jubileumjaar wordt op  9 december 2017 afgesloten met een Kerstconcert, waaraan kinderkoor Sjaloom uit Uithuizermeeden en laureaten van het Prinses Christina Concours hun medewerking zullen verlenen.

Via de website van Sola Gratia wordt u op de hoogte gehouden van alle concerten.

De concertcommissie

 

Gepubliceerd innieuws