Spring naar inhoud

Persbericht studieweekend 2011

Persbericht studieweekend 2011

Jaarlijks studieweekend die jaar op Terschelling

Al vele jaren organiseert het vrouwenkoor Sola Gratia uit Uithuizermeeden een studieweekend en een concert in samenwerking met een plaatselijk koor. Dit jaar zijn ze te gast op het eiland Terschelling.

Samenwerking met gospelkoor

Sola Gratia organiseert samen met het Gospelkoor A Happy Tune uit Terschelling een concert op zaterdagavond 17 september in de Westerkerk in West-Terschelling. Het koor staat onder leiding van dirigent Ties Molenhuis en geeft vele concerten in de noordelijke provincies, maar ook in het noorden van Duitsland. Op dit concert laten ze koorwerken horen van Schumann, Mahler, Rossini, Elgar, Dvorak, Casals en Israëlische koormuziek. Kortom een zeer afwisselend programma, voor elk wat wils.

Gospelkoor A Happy Tune

Het Gospelkoor A Happy Tune werkt vaak mee aan kerkdiensten, maar is ook regelmatig op de podia op het eiland te horen. Het koor staat onder leiding van de dirigente Annabella van Bekkum. Op het programma van het Gospelkoor staan bekende werken uit hun repertoire.Het concert begint om 20.00 uur. De toegang is gratis. Wel is er aan het eind van het concert een vrije gift voor de gemaakte onkosten.

Gepubliceerd innieuws